Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dunda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın yahut ivedili mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazgımızda;

Dolgular ile kapı yangın kapısı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay yangın kapısı açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları düzgün olarak mimarilmalıdır. Kapının mazbut çalışmasını tedariklemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Fevkda mahal meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle yangın kapısı bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hesap sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page